Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ανακοινωση ενωσης Γονέων/Κηδεμόνων Ηλιούπολης για τις εξετάσεις


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
enosigonewnilioupolis@yahoo.gr

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα παιδιά μας , να ανταμοιφθούν οι κόποι και οι προσπάθειες που έκαναν εκείνα κι οι οικογένειες τους, κάτω μάλιστα από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς κάθε έννοια κοινωνικού κράτους ανήκει πια στο παρελθόν .
Επειδή δυστυχώς , αυτό που ονειρευτήκαμε , δεν είναι αυτό που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας ,εκείνο που μας απομένει είναι να τα θωρακίσουμε, δίνοντάς τους δύναμη, θάρρος κι ελπίδα, για να πετύχουν.
Στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια τους να σταθούν όρθια απέναντι στην λαίλαπα των αντιπαιδαγωγικών μέτρων που προετοιμάζει φτηνά εργατικά χέρια και μαθητές με δεξιότητες αλλά όχι μόρφωση .
Δυστυχώς για όλους εκείνους που επένδυσαν στην απαξίωση της παιδείας και ονειρεύτηκαν ένα απέραντο εργοτάξιο, στην χώρα πού γέννησε και δίδαξε δημοκρατία και πολιτισμό , πού έδωσε αγώνες για την ελευθερία και τη μόρφωση , η νέα γενιά είναι εδώ για να γίνει ο εφιάλτης τους .
Κλείνοντας θέλουμε να πούμε στα παιδιά μας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα , η γνώση και η μόρφωση θα οδηγήσουν τους νέους φοιτητές , τους αυριανούς επιστήμονες να ξαναπάρουν πίσω ότι χάθηκε τα τελευταία χρόνια .
Να θυμάστε πως - ανεξαρτήτως αποτελέσματος - μ΄αυτές τις εξετάσεις δεν τελειώνει κάτι. ‘Όλα Τώρα Αρχίζουν !!!

«Αν θέλεις 1 χρόνο ευημερίας, καλλιέργησε στάρι. Αν θέλεις 10, καλλιέργησε δέντρα. Αν θέλεις 100 καλλιέργησε ανθρώπους»

   Ο Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας
Μιχάλης Τασούλας                        Έλενα Γαβριελάτου

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ο Δ.Πανταζόπουλος στο IlioupolisOnAir


Ο Δ.Πανταζόπουλος το βράδι της 7.5.2012 στο IlioupolisOnAir
Πατήστε  επάνω για να ακούσετε την εκπομπή του IlioupolisOnAir την πρώτη μετεκλογική Δευτέρα, 7.5.2012.
Διάρκεια 01.01'.08"

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος στο IlioupolisOnAir

Πατήστε το PLAY για να ακούσετε την εκπομπή του IlioupolisOnAir την Δευτέρα 7.5.2012 με καλεσμένους τους Δημήτρη Πανταζόπουλο και Χρήστο Κοκοτίνη.