Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Φθινοπωρινή ολομέλεια του ΕΝΑΚ

Γόνιμη και δυναμική η φθινοπωρινή ολομέλεια του ΕΝΑΚ

Τη Δευτέρα 1-10-12 στο στέκι της οδού Πανταζή πραγματοποιήθηκε η Φθινοπωρινή ολομέλεια του ΕΝΑΚ μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού.

Δυναμική και ουσιαστική η παρουσία των μελών του ΕΝΑΚ, προβλημάτισαν θετικά με τις προτάσεις τους.
Ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μπενάς και Γιάννης Πούλος, ενημέρωσαν τους παρισταμένους για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης.

Τα μέλη της γραμματείας έθεσαν υπόψη τους το πρόγραμμα δράσης του κινήματος το οποίο οριστικοποιήθηκε με τις τοποθετήσεις των συναδέλφων.
Τα μηνύματα της ολομέλειας ήταν ξεκάθαρα.
Το ΕΝΑΚ αποτελεί σοβαρή πρόταση ευθύνης και προοπτικής. Οφείλει όμως να είναι καθημερινά δίπλα στον πολίτη, τη γειτονιά στο πρόβλημα με θέσεις και προτάσεις .
Να αναδεικνύει και να αντικρούει στην πράξη τις μεγαλοστομίες της δημοτικής αρχής.
Διαπιστώθηκε και επιβεβαιώθηκε από τα μέλη του ΕΝΑΚ η βαθιά οικονομική ύφεση που έχει περιέλθει ο μισθός , η σύνταξη και η ελπίδα των ανθρώπων που τους σπρώχνει καθημερινά στην απελπισία και την οργή.

Το ΕΝΑΚ δηλώνει με τον πιο καθαρό τρόπο ότι βρίσκεται σταθερά προσηλωμένο στην ανατροπή των μνημονίων της πείνας και της εξαθλίωσης αλλά και στην ανάγκη η πατρίδα να πατήσει στα πόδια της με πρωτογενή ανάπτυξη, καταπολέμηση της ανεργίας και της ρεμούλας, δίκαιο επιτέλους φορολογικό σύστημα.
Η κοινωνία εξαντλείται, οι πολίτες οργίζονται, η ψυχή βαλτώνει,
Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν.

Ως εδώ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου