Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο Γ.Σ.Η. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ


Σχετικά με τους υπαινιγμούς που άφησε η Κα  Τσατσούλη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 9/3/2011 όσον αφορά το Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, θα ήθελα να της υπενθυμίσω τα εξής:


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης είναι από τους παλαιότερους και μαζικότερους συλλόγους στην Ελλάδα. Αποτελεί το Διαμάντι του αθλητισμού στην περιοχή μας. Είναι η απάντηση στα αθλητικά δρώμενα για μαζικό αθλητισμό ενάντια στις μάστιγες της σύγχρονης κοινωνίας. Αριθμεί πάνω από 2.500 αθλητές σε 9 ολυμπιακά αθλήματα τα οποία είναι: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, ρυθμική, τένις, τζούντο, στίβος.

Για πολλούς από εμάς τους Ηλιουπολίτες είναι τρόπος ζωής.

Τυγχάνει να είμαι από τα παλαιότερα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και γι’ αυτό θα την παρακαλούσα λοιπόν την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στον ΓΣΗ να είναι πιο προσεκτική γιατί δεν μπορεί να έχει γνώση επί παντός επί στητού.

Αν τώρα υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της για τα δρώμενα στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, σε ένα χρόνο από τώρα περίπου που θα ξαναγίνουν εκλογές, μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα για  τα ΔΣ του συλλόγου κα γιατί όχι και πρόεδρος.

Μπενάς Γεώργιος
Δημοτικός Σύμβουλος

1 σχόλιο: