Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ…



Προς τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Χρήστο Αποστολόπουλο

Στις 11 Οκτωβρίου 2011, δημοσιεύτηκαν οι απόψεις του ΕΝΑΚ σχετικά με την κυοφορούμενη μεταφορά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο SPORT CAFE.

Αναλύσαμε τα ισχυρά αντεπιχειρήματα για τη μεταφορά της βιβλιοθήκης στο συγκεκριμένο χώρο και τεκμηριώσαμε τις απόψεις μας.

Ένα από τα επιχειρήματα που αναπτύξαμε εμπεριείχε θετική αναφορά στο πρόσωπο σας και διατυπώθηκε ως εξής απευθυνόμενος στη Δημοτική Αρχή:

«Σας έχει απασχολήσει το γεγονός ότι το SPORT CAFE είναι σχεδιασμένο, με επένδυση υψηλού κόστους, από τον τότε πρόεδρο Δημοτικής επιχείρησης κο Χρήστο Αποστολόπουλο με υποδομές και πλήρη κουζίνα, για να λειτουργήσει ως καφετέρια-εστιατόριο μέσα σε αθλητικούς χώρους, εξυπηρετώντας αθλούμενους και όχι μόνο».

Αυτό το σχόλιο για μας απλά σημαίνει ότι η επένδυση που έγινε επί της εποχής σας, αξιοποίησε το SPORT CAFE με υποδομές και υπηρεσίες που κόστισαν στη Δημοτική επιχείρηση και που οφείλει η παρούσα Δημοτική Αρχή που εκπροσωπείτε να σεβαστεί το έργο στο οποίο και εσείς αναφερθήκατε εκτενώς.

Συμπερασματικά η αναφορά μας ήταν επαινετική της προσφοράς σας, αρνητική για τις προθέσεις της παρούσας Δημοτικής Αρχής και δεν υποκρύπτει τίποτα το απαξιωτικό για το πρόσωπο σας.

Σχετικά με το σχόλιο σας: «……δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να συμμετέχει σε ίντριγκες και μικρότητες, παρότι γνωρίζετε ότι πολλά μπορώ να πω, γιατί και πρόσωπα γνωρίζω και πεππραγμένα», το στείλατε σε λάθος διεύθυνση και σας το επιστρέφω.

Σε κάθε περίπτωση παραμένω στη διάθεση σας.

Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου