Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Μοναχικός και αμήχανος ο κ.Βαλασόπουλος

Μοναχικός, Αμήχανος, σε πλήρη σύγχυση και πανικό ο κ. Βαλασόπουλος ακροβατεί, μακράν της πόλης και της εποχής.

Καθώς ο διαθέσιμος χρόνος της Δημοτικής αρχής λιγοστεύει καθημερινά, ο κ. Βαλασόπουλος επιτίθεται στο ΕΝΑΚ,
έχοντας στο οπλοστάσιο του έργα όπως:
  • την κεντρική πλατεία της πόλης που την μετέτρεψε σε οικόπεδο χωρίς αντιπαροχή με απροσδιόριστο το κόστος ακόμα και σήμερα.
  • Την πλήρη εκχώρηση της κοινωνικής πολιτικής του δήμου στο θεσμό των ΜΚΟ που αποτελούν όργιο σκανδάλων και βασικό όχημα της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων. Στις ΜΚΟ παραχωρήθηκαν, Κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο, κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, φροντίδα ΑΜΕΑ και ο κατάλογος συνεχίζεται.
  • Την παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στην πόλη για διαφήμιση του έργου του .
  • Τις άστοχες παρεμβάσεις χωρίς γνώση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην όδευση και την στάθμευση στο κέντρο της πόλης.
  • Το κλείσιμο και την εγκατάλειψη των δημοτικών αναψυκτηρίων της πόλης (Άλσος Δημ. Κιντής, Προφήτης Ηλίας, SPORT CAFÉ) που αποτελούσαν για χρόνια ζωντανούς χώρους ψυχαγωγίας και εργαστήρια πολιτισμού και τέχνης.
Ηλιουπολίτισσες Ηλιουπολίτες
Το ΕΝΑΚ μέσα και έξω από το Δημ. Συμβούλιο, προσφέρει καθημερινά έργο με προτάσεις επεξεργασμένες, θέσεις, ενημερωτικές πρωτοβουλίες και ημερίδες από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.
Το ΕΝΑΚ εκτιμάται και αναγνωρίζεται θετικά για την προσφορά, τις θέσεις, την αξιοπρέπεια και το ήθος των μελών και φίλων.
Ο λαός της Ηλιούπολης επέλεξε το ΕΝΑΚ να βρίσκεται στην αντιπολίτευση με στόχο να στηρίζει κάθε θετική πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής (όπως με παρρησία το υλοποιούν οι δημοτικοί σύμβουλοι) αλλά κυρίως να ελέγχει τα λάθη τις παραλείψεις και τις αστοχίες της Δημοτικής Αρχής.
Η επιστολή του κ. Δημάρχου προς το ΕΝΑΚ δεν είναι τίποτα άλλο παρά πυροτέχνημα που δείχνει έντονη αμηχανία, σύγχυση και πανικό. Υπενθυμίζουμε στο Δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο με την ασθενή και επιλεκτική του μνήμη:
Το ΕΝΑΚ είναι το Ενωτικό στην πράξη Αυτοδιοικητικό κίνημα της πόλης μακριά από κόμματα και προστάτες που γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 2010 ως απάντηση στο κομματικό παραλήρημα που σας διόρισε υποψήφιο Δήμαρχο πραξικοπηματικά και στις πολιτικές των κομμάτων που ανέλαβαν εργολαβικά την εφαρμογή των μνημονίων και την εξαθλίωση των πολιτών. Αποτελείται από ανθρώπους που ζούν, εργάζονται και προσφέρουν στην πόλη. Είναι άνθρωποι που έχουν δουλειά, δεν ψάχνουν δουλειά……….

Το ΕΝΑΚ θα υλοποιεί στο ακέραιο την εντολή των Ηλιοπουλιτών όσο και αν φέρνει δυσαρέσκεια και σύγχυση στον κ. Βαλασόπουλο.
Σχετικά με τα ερωτήματα που εξόργισαν τον κ. Δήμαρχο ενημερώνουμε:
-Το ΕΝΑΚ αφού διαπίστωσε ότι δεν εφαρμόζεται η εξαγγελία του κ. Δημάρχου για παρακράτηση 20% των αποδοχών των αιρετών προς όφελος του κοινωνικού παντοπωλείου, ενημέρωσε ως όφειλε.
- Αφού στηρίξαμε από την αρχή έμπρακτα την διάθεση φθηνών προϊόντων πρώτης ανάγκης από τους παραγωγούς , επισημαίνουμε την κεκτημένη ταχύτητα του κ. Δημάρχου όπου δίχως σκέψη και λογική οδηγεί στην διάθεση προϊόντων όπως απορρυπαντικά, μαλακτικά ρούχων, μελομακάρονα κλπ. που δεν προέρχονται από παραγωγούς αλλά από εταιρείες με αποτέλεσμα ασφυξία στα μικρομάγαζα της πόλης και την αντιπαράθεση των εταιρειών, γεγονός που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από σχετική ερώτηση του ΕΝΑΚ.. Εάν ο κ. Δήμαρχος όπως διατείνεται θα συνεχίσει να προσφέρει ¨φθηνά¨ προϊόντα, τότε ας κάνει πράξη ένα ουσιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο που θα έχει την ευθύνη προμήθειας και διάθεσης προϊόντων με ισότιμους όρους αγοράς. Ηλιουπολίτισσες Ηλιουπολίτες
Οι κραυγές και οι τραμπουκισμοί δεν μας τρομάζουν.

Π Α Μ Ε  Μ Α Ζ Ι για  Μ Ι Α  Π Ο Λ Η
ΦΙΛΙΚΗ και ΦΙΛΟΞΕΝΗ,
ΣΥΓΧΡΟΝΗ και ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ,
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και ΔΙΑΚΡΙΤΗ

.
Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου