Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Koινωνικοί πειραματισμοί και κολοτούμπες ...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης μαζί με την παρέα του, ελλείψει επιχειρημάτων, εξαπολύει πολιτικές ρουκέτες μέσω των ανακοινώσεων του εναντίον των Δημοτικών συμβούλων του ΕΝΑΚ και προσωπικά εναντίον του επικεφαλής της παράταξης κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου.
Θα περίμενε ο κάθε καλόπιστος πολίτης αυτής της πόλης αντί
ο δήμαρχος με τη μεγάλη πολιτική εμπειρία που τον διακρίνει, αντί να σχολιάζει με δελτία τύπου την καλόπιστη ή ακόμη και την κακόπιστη κριτική της αντιπολίτευσης, να προσπαθούσε να διορθώσει ή και να βελτιώσει το έργο που παράγει στη δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος μας.

Συμφωνούμε μαζί σας κύριε δήμαρχε ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να επιβάλλει στους αιρετούς την καταβολή του 20% των αποδοχών τους για κοινωνικές παροχές προς τους δημότες αλλά και αν υπήρχε με ποια λογιστική το 20% του μισθού των αιρετών βγαίνει 11.900 €.
Συμφωνούμε επίσης μαζί σας ότι αυτό ήταν μια προεκλογική εξαγγελία η προεκλογική φούσκα ή όπως θέλετε πέστε το δεν μας ενδιαφέρει για μαζική κατανάλωση.
Κύριε δήμαρχε γιατί ταλαιπωρείτε τους ίδιους τους αιρετούς της παράταξης σας να πηγαίνουν να καταβάλλουν τα σχετικά ποσά στο ταμείο του δήμου και δεν τα παρακρατεί η ίδια η ταμειακή υπηρεσία; Έτσι θα σας κατηγορήσουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της παράταξης σας ότι τους σπαταλάτε το χρόνο τους και γι' αυτό το λόγο δεν παράγουν πολιτικό έργο.
Επίσης μην παρασύρετε στον πολιτικό ολισθηρό δρόμο που πορεύεστε εσείς προσωπικά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νικηφόρο που δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος, ούτε έχει καμία σχέση με τους πολιτικούς μακιαβελισμούς τους δικούς σας.
Τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ.
Κύριε Δήμαρχε ας ξεκαθαρίσουμε άπαξ δια παντός τα πράγματα για να γνωρίζουν και οι πολίτες ότι άγνοια και σύγχυση δεν υπάρχει στις θέσεις του ΕΝΑΚ και των δημοτικών του συμβούλων αλλά σύγχυση στην πολιτική και τη δράση στην παράταξη σας. Γνωρίζουμε επίσης τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε, όλα τα υπόλοιπα για παραγωγή κοινωνικού έργου και αγώνα για την αντιμετώπιση της φτώχειας είναι πυροτεχνήματα για μαζική κατανάλωση. Όσο δε για τους ισχυρισμούς που αναφέρεστε του κ. Πανταζόπουλου των συμβούλων του και της παράταξης του ΕΝΑΚ, θα τους κρίνει ο Ηλιουπολίτικος λαός όταν εσείς προσωπικά θα βρισκόσαστε στο πολιτικό περιθώριο αυτού του Δήμου.
Ο απλός δημότης αυτής της πόλης κατάλαβε πλέον ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο καισαρισμός σας ξεθώριασε, ο Μάρκος Αντώνιος είναι προ των πυλών.

Μάρκος Βούτος.

ΥΓ 1. Κύριε Βαλασόπουλε βασικό προσόν ενός ηγέτη είναι να διατηρεί την ψυχραιμία του όταν τριγύρω όλοι τάχουν χαμένα.
ΥΓ 2. Δήμαρχε μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση και πάλη. Αυτές οι 490 μέρες που σου μείνανε στο δημαρχιακό θώκο θα είναι δύσκολες, μην τις κάνεις εσύ ο ίδιος δυσκολότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου