Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

500 ευρώ η ψήφος.


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κυβέρνηση με την τρόικα κατέληξαν σε συμφωνία. Η κυβέρνηση διατυμπανίζει την «αναπτυξιακή στροφή» και την «αρχή του τέλους τη κρίσης», ενώ η τρόικα διατυπώνει θετικές εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία. Το προεκλογικό σκηνικό στήνεται σιγά-σιγά.
Τι και αν υπάρχουν ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι, τι και αν αναμένεται νέο κύμα απολύσεων, όπως αυτό προδιαγράφηκε από το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με την στοχοποίηση ολόκληρων κατηγοριών εργαζομένων στον δημόσιο, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση.
Τι και αν σε λίγες μέρες απολύονται οι πρώτοι διαθέσιμοι, τι κι αν θα απελευθερωθούν οι ομαδικές απολύσεις, τι κι αν θα μειωθούν κι άλλο οι μισθοί με την κατάργηση των τριετιών, τι και αν προδιαγράφηκε η ψήφιση νέου μνημονίου μετά τις ευρωεκλογές, αφού για πολλά από τα νέα μέτρα μετατέθηκε η ψήφιση τους μετά από τις ευρωεκλογές, τι και αν έρχεται η νέα φορολογική αφαίμαξη με τις δηλώσεις του 2013.
Οι Σαμαράς, Βενιζέλος, μοιράζουν «χάντρες σε ιθαγενείς», κοστολόγησαν την συνείδηση του κάθε Έλληνα πολίτη στα 500 €΄πιστεύοντας ότι έτσι θα εξαγοράσουν την ψήφο του. Μοιράζουν χρήματα που βρέθηκαν, από την ληστεία του εισοδήματος των Ελλήνων μισθωτών και συνταξιούχων, από την διάλυση των κοινωνικών δομών και από την υπερφορολόγηση. Νομίζουν ότι υπάρχουν ακόμη αφελείς.
Η απάντηση είναι μια. «Φτάνει πια!» Η «κυβέρνηση των ενόχων» πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό, η μόνη λύση είναι η συντριπτική αποδοκιμασία της στις επερχόμενες εκλογές. Ο λαός καταλαβαίνει και θα τους τιμωρήσει.


20-03-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου