Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Δήμαρχοι και υποψήφιοι δήθεν ακομμάτιστοι



ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ

Ήδη τα κόμματα έχουν αρχίσει ν' ανακοινώνουν τους υποψήφιους που θα υποστηρίζουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Τα λεγόμενα χρίσματα δεν έχουν πια καμία σημασία. Οι κομματικές επιλογές φαίνεται να κάνουν πλέον μεγαλύτερη ζημιά στους υποψηφίους.
Τα κόμματα έχουν χρεοκοπήσει μαζί με την ελληνική οικονομία και ουδείς τα έχει σε καμία υπόληψη. Εκτός ίσως από τα εναπομείναντα κομματόσκυλα που δεν  έχουν μάθει να ζουν έξω από το ίδρυμα - κόμμα. 
Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στους κομματικούς υποψήφιους κι έχουν ξεγραμμένους όσους δημάρχους και υποψήφιους έχουν διοριστεί με κομματικά συμβόλαια.
Αναζητούν νέα πρόσωπα με όραμα και σχέδιο. 
Θέλουν ικανούς και επιτυχημένους, ανεξάρτητους και υπερκομματικούς υποψήφιους. Αυτούς που θα  μπορέσουν να νοικοκυρέψουν τους Δήμους, να αξιοποιήσουν κάθε πιθανό κονδύλι για έργα υποδομής και να λύσουν μακροχρόνια προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη τους. 
Στις επερχόμενες εκλογές θα πέσει άγριο φούμο  στους κομματικά χρισμένους υποψήφιους (βλαχο)δημάρχους απ' όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται.
Οι πολίτες θα μαυρίσουν όσους εκπροσωπούν το κόμμα τους και τίποτα άλλο.
Περισσότερο φούμο θα πέσει σ΄εκείνους που προσπαθούν να εμφανιστούν δήθεν ακομμάτιστοι και αντιμνημονιακοί, χωρίς να πείθουν κανέναν... αφού δεν μπορούν να πείσουν οι ίδιοι, ακόμα και τον εαυτό τους.
Αλήθεια για ποιούς χτυπά η καμπάνα ;

Γιώργος Χρυσοσπάθης
Μέλος γραμματείας του ΕΝΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου