Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ηλιουπολίτισες και Ηλιουπολίτες, Φίλοι μου,
Μόλις μαθεύτηκε ότι είμαι υποψήφιος με το ΕΝΑΚ του υποψήφιου Δήμαρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, φίλοι και γνωστοί είπαν «άντε βρε Σπύρο να ξεβρωμίσει η Ηλιούπολη».

Μάλλον υπερβολή θα είναι. Παρακολουθώντας όμως την Πόλη, με έμπειρο μάτι, βλέπει κανείς ότι απέχουμε πολύ από την κατάσταση που αφήσαμε την Ηλιούπολη. Φταίνε οι εργαζόμενοι; Όχι βέβαια. Οι περισσότεροι είναι οι ίδιοι που δουλεύαμε μαζί σε κάθε γωνιά, σε κάθε πεζοδρόμιο, στα άκτιστα οικόπεδα, στους κοινόχρηστους χώρους. Το πρόγραμμα δεν βγαίνει γιατί απλά δεν υπάρχει πρόγραμμα.
Τα απορριμματοφόρα, τα φορτηγά και τα πυροσβεστικά σαπίζουν στο γκαράζ. Φταίει η Επίτροπος; Μα ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ο πρώτος που μπήκε, από τότε, σε διαδικασία προληπτικού έλεγχου. Η κατάσταση ξέφυγε γιατί απλά την αφήσανε να ξεφύγει.
Ποια είναι η κατάσταση σε τεχνικές ελλείψεις στα σχολεία, στα έργα οδοποιίας, στις παιδικές χαρές; Τα πασαλείμματα της προεκλογικής χρονιάς; Όχι βέβαια. Αυτά απαιτούν εμπνευσμένο τεχνικό πρόγραμμα, ολοκληρωμένες μελέτες και μεράκι. Αυτά δεν υπάρχουν. Και χρήματα. Κι αυτά είναι κουτσουρεμένα. Όχι μόνο γιατί η κεντρική εξουσία ισοπέδωσε τα πάντα, αλλά και γιατί ο Δήμος δεν έχει έσοδα. Και τα λίγα που καταφέρνουν να εισπράξουν τα κατασπαταλούν σε ανούσια και αμφίβολης αποτελεσματικότητας προγράμματα
Διορθώνονται όλα αυτά σε μια μέρα; Όχι βέβαια. Θέλει δουλειά, πρόγραμμα και μεράκι.
Όλοι εμείς στο ΕΝΑΚ έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε τι θα πει δουλειά. Έχουμε την εμπειρία να κάνουμε προγράμματα που εφαρμόζονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Πόλης. Όσο για μεράκι….. Εσείς ξέρετε καλύτερα.
Με συνεργασία, συνεννόηση, δικαιοσύνη, προοπτική και ιδίως διαφάνεια.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΒΙΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΕΝΑΚ
Τηλέφωνο : 6946504982

e-mail:spirosprovias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου