Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

Η φιλαρμονική μας θα λειτουργήσει και πάλι όπως είχε σχεδιαστεί και λειτούργησε από το 1995 μέχρι το 2012, στο πρότυπο των Επτανησιακών φιλαρμονικών, της Φιλαρμονικής Λαμίας, Άρτας και άλλων Δήμων.
Δωρεάν παροχή οργάνου και σπουδής για τα παιδιά της Ηλιούπολης, με τον όρο να συμμετέχουν στις υπηρεσίες της Φιλαρμονικής από τη στιγμή που θα κριθούν ικανοί και για όσο διάστημα θα σπουδάζουν με δαπάνη του δήμου.
Επαναφορά του θεσμού των υποτροφιών για τους άριστους μαθητές της φιλαρμονικής εφόσον εκδηλώσουν την επιθυμία επαγγελματικής σταδιοδρομίας καιν το αποδεικνύουν με την μελέτη, την επίδοση και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους απέναντι στο δήμο.
Στο παρελθόν και για δεκαεπτά χρόνια (1995-2012) το πρόγραμμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε μερικές εκατοντάδες νέων (αγοριών και κοριτσιών) να μάθουν πνευστά ή κρουστά  όργανα, να λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους τις εμφανίσεις της φιλαρμονικής και να μεταφέρουν θετική εικόνα για τον πολιτισμό της πόλης μας στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.
Φιλοδοξία μας είναι να ξεπεράσουμε αυτές τις επιδόσεις και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στη νεολαία της πόλης μας απομακρύνοντας τους πονηρούς και τους κερδοσκόπους  που αγοράζουν τα όργανα πριν ιδρύσουν το σχολείο.


Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα
Τομέας Επικοινωνίας

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου