Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Γιατί στηρίζω Δημήτρη Πανταζόπουλο

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ
·         Στηρίζω Δημήτρη Πανταζόπουλο, γιατί το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν ότι πάντα θα είναι εκεί να ακούσει τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και τα τυχόν λάθη που μπορεί να γίνονται και όταν χρειάστηκε να μιλήσω ήταν εκεί για να ακούσει όσα είχα να του πω. 
·      
   Στηρίζω Δημήτρη Πανταζόπουλο, γιατί όσα θέλει να πραγματοποιήσει στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ είναι τα απολύτως αυτονόητα. Δεν υποσχέθηκε ποτέ κάτι απίθανο να γίνει, δεν έταξε ποτέ παράλογα πράγματα, οπότε σαν δημοτική σύμβουλος δεν θα εκτεθώ, ούτε θα φανεί ποτέ ότι εκμεταλλεύτηκα ή κορόιδεψα κανέναν συμπολίτη μου.
·         Στηρίζω Δημήτρη Πανταζόπουλο, γιατί είναι ένας άνθρωπος που όλη του τη ζωή την έζησε ανάμεσα σε μικρούς μαθητές. Όποτε τον ακούω να μιλάει, στα μάτια του δεν βλέπω μόνο τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μου, αλλά έναν δάσκαλο από αυτούς της παλιάς γενιάς που είχα την τύχη να γνωρίσω κι εγώ σαν παιδί, που πέρα από τα μαθήματα πάντα μας δίδασκαν ήθος, αξιοπρέπεια και τις αξίες της ζωής. Οπότε ένας τέτοιος άνθρωπος είναι αυτός που θα ήθελα εγώ να βοηθήσει τους ηλιουπολίτες και τα παιδιά μας για μια καλύτερη πόλη, για την Ηλιούπολη που όλοι ζούμε και αγαπάμε και θέλουμε να την δούμε να γίνεται αυτό που της αξίζει.
Κατερίνα Ραγκούση

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το ΕΝΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου