Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δημήτρης Πανταζόπουλος

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Βιογραφικά Στοιχεία

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη το 1962, στης οποίας τα σχολεία μεγάλωσα και ανδρώθηκα. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Κοκκόλη εκπαιδευτικό με δύο παιδιά, τον Διονύση Πτυχιούχο Οικονομολόγο και την Ευσταθία πτυχιούχο Παιδαγωγό.

Αποφοίτησα από την Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης (1982) και αργότερα από το Μαράσλειο Διδασκαλείο (1993).
Εδώ και 30 συναπτά χρόνια υπηρετώ το λειτούργημα του δασκάλου ξεκινώντας από τα Ιδιωτικά και συνεχίζοντας στα Δημόσια σχολεία της πόλης μας είτε ως δάσκαλος είτε ως διευθυντής.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ήρθε μαζί με την ενηλικίωσή μου ξεκινώντας ως πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Τρίπολης. Συμμετέχοντας πλέον στα κοινά του Διδασκαλικού Κλάδου πάντα ως αιρετός εκπροσωπώντας τους εκπαιδευτικούς που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Από το 1984 έως το 2008 υπηρετώντας από διάφορες θέσεις τον Διδασκαλικό Κλάδο - στο ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων Ηλιούπολης, στο ΠΥΣΠΕ 'Α Αθήνας, το ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, στο ΔΣ της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας), στο ΚΥΣΠΕ Ελλάδας - υπήρξα μία ήρεμη και αποφασιστική φωνή, ενώ ήμουν ανελλιπώς σύνεδρος στο συνέδριο της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Από το 1998 αρχίζει η ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης μας ως Πρόεδρος των Μεσσηνίων Ηλιούπολης και μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης. Επί 8 χρόνια έως το 2006 μέσα από την δικιά σας εμπιστοσύνη υπηρέτησα τους Ηλιουπολίτες ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από διάφορες θέσεις όπως Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ηλιούπολης, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αναπληρωτής Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης Οικονομίας και Παιδείας, Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Ηλιούπολης.

Συνεχίζοντας την αυτοδιοικητική μου πορεία την περίοδο 2008 - 10 υπήρξα επικεφαλής της παράταξης ''Δημοτική Αλλαγή'' (Αξιωματική Αντιπολίτευση Δήμου Ηλιούπολης) ενώ από το 2010 μαζί με καλούς φίλους και συνεργάτες, διακεκριμένους Ηλιουπολίτες, ξεκινήσαμε ένα καινούργιο ταξίδι προσφοράς στην πόλη μας με την δημιουργία του ''Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος'' (ΕΝΑΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου