Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Γεννήθηκε στο Αγρiνιο Αιτωλοακαρνανiας. Είναι πτυχιούχος Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών , με ειδικότητες στην αντισφαίριση και στον κλασικό αθλητισμό.
Ø    Υπήρξε αθλήτρια στο τένις και στο στίβο, πρωταθλήτρια Ελλάδος, πανελληνιονίκης επί 10 συναπτά έτη και 3ηβαλκανιονίκης (στους δρόμους αντοχής) καθώς και μέλος της Εθνικής ομάδας.
Ø    Από το 1989  ίδρυσε το τμήμα τένις στο Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, όπου και εργάζεται παρουσιάζοντας  έργο ως προπονήτρια τένις με επιτυχίες.
Ø    Υπηρέτησε και υπηρετεί την εκπαίδευση ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, σε σχολεία Β/θμιας και Α/θμιας εκπαίδευσης και σε Τ.Α.Δ (Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης).
Ø    Μέλος της Ο.Ε.Σ.Α Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ΥΠ.ΠΑΙ.Θ (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) μέλος της ΠΕΠΦΑ και του ΣΠΑΕ . Μέλος του φιλανθρωπικού σωματείου <ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ>,κάτοχος διπλώματος U.S.P.T.R (Professional Tennis Registry) της Αμερικής, καθώς και Aνάπτυξης Aνθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας.
Ø    Έχει γράψει άρθρα σε έγκυρα περιοδικά και εφημερίδες και έχει δώσει συνέντευξη στο κανάλι STAR για τον αθλητισμό και το τένις ειδικότερα.
Ø    Έχει βραβευτεί  ως αθλήτρια Εθνικής ομάδας από το ΣΕΓΑΣ και της έχουν απονεμηθεί  τιμητικές πλακέτες από το Δήμο Ηλιούπολης για την προσφορά της  στον αθλητισμό  στη πόλη μας, από το Δήμο Περάματος και από τον Δήμο Αγρινίου. Συγχαρητήρια επιστολή από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, από τον Α.Ο.Δ.ΗΛ (Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης), από το γραφείο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής A΄ Αθηνάς και   από τον Ο.Ν.Α (Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης των Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου