Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συνέρχεται η Διαπαραταξιακή για τα πανώ και τις αφισοκολήσεις

Συνέρχεται σήμερα , Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 στις 8 τo βράδι , η διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου για τις εκλογές του Νοέμβρη.
Από τα θέματα που θα βάλλει προς συζήτηση το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης , είναι η αντιαισθητική εικόνα που δημιουργήθηκε στην πόλη από την ανάρτηση πάσης φύσεως πανώ , αφισών κ.λ.π διαφημιστικών μέσων . Όλοι είμαστε μάρτυρες αυτής της κακής εικόνας της πόλης μας που την κύρια ευθύνη φέρνουν οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι που έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και αποδεικνύουν έμπρακτα τι εικόνα θέλουν για την πόλη.
Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους προβολή και στη σημερινή σύσκεψη θα καταβάλει προσπάθεια να πείσει και τις άλλες παρατάξεις να προστατεύσουν την εικόνα της πόλης μας. Ένα τέτοιο «χρώμα στην πόλη» δεν κάνει την «Ηλίου-Πόλη ανθρώπινη» δεν οδηγεί «σε νέα δημοτική κίνηση» δεν μπορεί να είναι επιδίωξη μιας «ανεξάρτητης κίνησης πολιτών» και σε κάθε περίπτωση τοποθετεί το παραταξιακό συμφέρον πάνω από το νόμο και «πρώτα» από την «Ηλιούπολη»».

Γραφείο τύπου

1 σχόλιο:

  1. Λιλα Τριανταφύλλου4 Οκτωβρίου 2010 στις 10:32 π.μ.

    Συμφωνω απόλυτα με την απόφαση του "Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος". Χρειάζεται ο τοπος τέτοιες αποφάσεις. Πόσοι όμως θα το καταλάβουν; Μήπως υπερισχύσει η δύναμη της αφίσας που για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουν να επιβάλουν προκειμένου να γίνει πάλι "πλύση εγκεφάλου";Είναι καιρός πλέον να ξεφύγουμε από τα "λόγια" και να πάμε στις "πράξεις".Μακάρι να μας ακολουθήσουν και άλλοι. Σήμερα στις 7 όλοι εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή