Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συμβολική κίνηση με χρυσάνθεμα από το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα




Με μια συμβολική κίνηση το ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έδειξε το πραγματικό κοινωνικό του πρόσωπο και πως σκέπτεται να εφαρμόσει την πράσινη ανάπτυξη στη πόλη μας που θα κυριαρχεί ο παράγοντας ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πανταζόπουλος Δημήτηρης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, διένειμαν στους συμπολίτες μας ένα καλαίσθητο γλαστράκι με χρυσάνθεμα, το λουλούδι της εποχής. Το χρυσάνθεμο αποτελεί το εθνικό φυτό της Ιαπωνίας και καλλιερ­γείται στις χώρες της ανατολής (Κίνα, Ιαπωνία) εδώ και 2.500 χρόνια. Το όνομά του σημαίνει το άνθος του χρυσού αν και οι παλαιότεροι το λένε Αγιοδημητριάτικο αφού βρίσκεται στις δόξες του κυρίως τον Οκτώβριο. Η επιλογή του έγινε γιατί αναφέρεται στην ονομαστική γιορτή του Δημήτρη Πανταζόπουλου.
Η διανομή έγινε στο εκκλησίασμα των επτά ναών της πόλης μας μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας στον προαύλιο χώρο τους.

Με μεγάλη χαρά και προπάντων με έκπληξη αλλά και ικανοποίηση, οι συμπολίτες μας δέχθηκαν τα γλαστράκια και άκουσαν τον Υποψήφιο Δήμαρχο αλλά και τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους να εξηγούν τους λόγους που προχώρησαν σε αυτή τη συμβολική κίνηση.

Με τον τρόπο αυτό το ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
αντιδρά στην ξεπερασμένη και παράνομη διαδικασία όλων των άλλων υποψήφιων συνδυασμών που γεμίσανε τις πλατείες και τα κεντρικά σημεία της πόλης με δεκάδες πανό και αφίσες.
Επόμενο ήταν, οι συμπολίτες μας να επικροτήσουν αυτή την κίνηση, διότι δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες πρωτοβουλίες και συμφωνούν απόλυτα με τη θέση του κινήματος.
Τη σημερινή εποχή δεν είναι δυνατόν να επιχειρούν κάποιοι να διαφημιστούν με αντιαισθητικές και απαρχαιωμένες μεθόδους και κυρίως να γεμίζει η πόλη με ακαλαίσθητα, αλλά και παράνομα πανό από υποψήφιους Δημοτικούς άρχοντες των άλλων συνδυασμών.

Πολύ περισσότερο όταν έχει τοποθετήσει και αυτός που κατά νόμο είναι υπεύθυνος για το κατέβασμα αλλά και να φροντίζει για την καθαριότητα και την αισθητική της πόλης.

ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΩ
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου