Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΟΛιότητες

Το συγκρότημα Λαμπράκη στην υπηρεσία του Παλαιοκομματισμού.

Για το συγκρότημα Λαμπράκη (ΔΟΛ) οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης είναι μόνο πέντε (5) ! Σε δημοσίευμα των Νέων , προκλητικότατα, αγνοούνται οι τρεις Ανεξάρτητοι υποψήφιοι Δημήτρης Πανταζόπουλος , Παναγιώτης Πατσαβός και Αργυρώ Πίκουλα.
Μετά τη γνωστή διληματική διακαναλική συνέντευξη - διάγγελμα του Πρωθυπουργού, το γνωστό δημοσιογραφικό συγκρότημα του ΔΟΛ, γνωρίζοντας τα μηνύματα νίκης πολλών ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών προτάσεων σε όλη τη Χώρα και του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Ηλιούπολης, στρατεύθηκε στην υπηρεσία του Παλαιοκοματισμού, προκειμένου να διατηρήσουν η να προωθήσουν τους ανθρώπους τους και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με «πληρωμένα» και σαφώς στρατευμένα δημοσιεύματα , συνηθισμένοι να αποφασίζουν αυτοί για εμάς αγνοούν την απήχηση των ανεξάρτητων Δημοτικών Παρατάξεων και με «φτηνές» μεθόδους , στρατεύονται στην προώθηση των «δικών» τους κομματικών ανθρώπων. Αυτό που τους πανικοβάλλει είναι οι ανεξάρτητες φωνές που πληθαίνουν μέρα με την ημέρα και γίνονται ποτάμι απειλητικό γι αυτούς.
Το πολιτικό σύστημα , κόμματα, ΜΜΕ, βλέποντας τον κίνδυνο να καταρρεύσουν μπροστά στην οργή των πολιτών ενώνουν τις δυνάμεις τους αποκλείοντας κάθε φωνή που τους αμφισβητεί! Ο αγώνας τους είναι μάταιος! Στις εκλογές του Νοέμβρη το πολιτικό σύστημα θα αλλάξει θέλει δεν θέλει !
Οι Πολίτες με ειρηνική χρήση της ψήφου τους δεν στέλνουν μηνύματα όπως θέλουν τα ΜΜΕ ,αλλά αποφασίζουν το συμφέρον του Δήμου τους! Οι απειλές για εκλογές και άλλα δεινά που θα προκύψουν από την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, αφορούν κινδύνους των δικών τους παλαιοκομματικών συμφερόντων που οδήγησαν την τοπική αυτοδιοίκηση και τη χώρα στη σημερινή κατάσταση! Το σημερινό παλαιοκομματικό πολιτικό σύστημα ΜΜΕ και πολιτικό προσωπικό, όσο και αν αμύνονται, τα φτηνά τους μέσα και οι φτηνές πολιτικές τους δεν θα ανατρέψουν την απόφαση των πολιτών να υπερψηφίσει Ανεξάρτητες Αυτοδιοικητικές προτάσεις .
Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης καταγγέλλει την Πολιτική του ΔΟΛ και της κρατικής Τηλεόρασης και άλλων ιδιωτικών καναλιών που θέλουν να είναι αυτοί που ποδηγετούν την κοινωνία. Είναι γνώριμη η επιλεκτική προβολή υποψηφίων μέσα από την οποία στήνονται μηχανισμοί εξουσίας και παραεξουσίας!

Οι πολίτες αρκετά μηνύματα στείλανε ! Στις εκλογές του Νοέμβρη είναι η ώρα να αποφασίσουν για τα συμφέροντα των Δήμων τους και μόνο γιαυτά ! Ας προσμετρήσουν για την απόφασή τους και τα παραπάνω! Οι «άλλοι» που το μόνο που ξέρουν είναι να βάζουν διλήμματα , ας το ερμηνεύσουν όπως θέλουν!

Γραφείο Τύπου
29.10.10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου