Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Οι εκλογικές δαπάνες του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Ηλιούπολης και το «πόθεν έσχες» του Δημήτρη Πανταζόπουλου στο φως της Δημοσιότητας!

Οι εκλογικές δαπάνες του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Ηλιούπολης και το «πόθεν έσχες» του Δημήτρη Πανταζόπουλου  στο φως της Δημοσιότητας!

Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης με πίστη στην αναγκαία διαφάνεια των οικονομικών του δαπανών στη διάρκεια της προεκλογικής προσπάθειας , γνωρίζει στους πολίτες της Ηλιούπολης την ιστοσελίδα του όπως αυτή  καταγράφει τις δαπάνες του. Ο κάθε πολίτης έχει την δυνατότητα να γνωρίζει κάθε οικονομικό  στοιχείο της παράταξης  και των υποψηφίων συμβούλων του. (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ)
Με την ευκαιρία αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Πανταζόπουλος  δημοσιοποιεί τα περιουσιακά του στοιχεία όπως αυτά περιλαμβάνονται στη σχετική δήλωση , Ε9 , που είναι κατατεθειμένη στην Εφορία της Ηλιούπολης( ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ).
Οι Πολίτες της Ηλιούπολης πρέπει να γνωρίζουν με ποια περιουσιακή κατάσταση ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος έρχεται να διεκδικήσει την τιμή να είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Πόλης μας.
Οι πολίτες της Ηλιούπολης θα ενημερώνονται για κάθε μεταβολή  στην περιουσιακή κατάσταση του υποψηφίου Δημάρχου εφόσον τον εκλέξουν ως Δήμαρχό τους.
Απευθυνθήκαμε στο Δήμο με επιστολή μας (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ) και ζητήσαμε να αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου. Η απάντηση του Δήμου , (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ )  δεν είναι διαθέσιμη η ιστοσελίδα ως ώφειλε και με βάση τον νόμο , αλλά και με βάση  το πρόγραμμα  για τον  πρωτοπόρο ψηφιακό Δήμο  που ισχυρίζεται ο κ. Αναγνώστου! Τί ψηφιακό Δήμο έχουμε?

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου