Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ενα πολυσυλλεκτικό κίνημα με αγάπη για την πόλη μας.

Φίλες και Φίλοι,

Όλοι μας ζούμε και βιώνουμε την συνεχή, ασταμάτητη και καταιγιστική θύελα των τελευταίων ετών την οποία μας την λανσάρανε ως «παγκόσμια οικοκομική κρίση». Μια πρωτοφανή κρίση η οποία ειναι γέννημα θρέμα των τραπεζών και λοιπών οικονομικών συμφερόντων. Και επειδή ο κάθε ένας μεριμνά για το δικό του «σπίτι» έτσι και εμείς κοιτάμε και θα πρέπει να κοιτάμε και να εξετάζουμε την κρίση και αναστάτωση που βιώνουμε στην χώρα μας. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα φάγαμε, αλλά δεν τα χωνέψαμε. Μας τα λανσάρανε σε πολυτελή συσκευασία, αλλά όταν τα ανοίξαμε μείναμε...άφωνοι. Και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το πόσο άσχημο είναι να σε θεωρούν θύμα και κορόιδο.
Λόγια..λόγια..λόγια..ψεύτικα, μια καραμέλα μακράς διαρκείας η οποία κάθε τέσσερα χρόνια αλλάζει στόμα..και γνωρίζεται πως τα τελευταία χρόνια αφήνει μια ιδιαίτερη, άσχημη και επικίνδυνη οσμή. Όχι απλά τους μυριστήκαμε, αλλά πλέον τους καταλάβαμε και όλοι τους (πολιτικοί) αναδύουν έντονη δυσοσμία. Αυτά τα τόσα «ευχάριστα» και άλλα τόσα, τα ζούμε και τα βιώνουμε, μας αγγίζουν και μας ενοχλούν.
Τι κάνουμε; Ρωτάμε ο ένας τον άλλον...
Επανάσταση την αποκαλούν κάποιοι!
Αντίσταση κάποιοι άλλοι!
Με ποια έννοια όμως και με ποιά μορφή; Σαφώς όχι με την εκάστοτε κομματική καθοδήγηση, σαφώς όχι με άναρχο τρόπο. Και θα αναρωτιέστε με ποιον τρόπο;
Ξεκινώντας απο όλα αυτά τα απλά και καθημερινά ζητήματα στα οποία ολόκληρη η ηγεσία της χώρας, τοπικοί «άρχοντες» και λοιποί εμπλεκόμενοι..απλά μας γυρίζουν τις πλάτες. Και πως λοιπόν σ’αυτά τα τόσα απλά και καθημερινά προβλήματα θα δοθούν λύσεις;
Εμείς εδώ στην πόλη μας, στην πόλη του ήλιου στην δική μας και αγαπημένη Ηλιούπολη ξεκινάμε αυτό το διαφορετικό, δημιουργούμε τις συνθήκες για μια συλλογική προσπάθεια μαζί σας, ώς μέλοι της τοπικής κοινωνίας που ζούμε και εργαζόμαστε στην πόλη μας. Έχουμε γνώμη και άποψη, έχουμε γνώση και εμπειρία. Ήμασταν και είμαστε παρόντες στη πόλη μας, δεν μείναμε ερμητικά κλειστοί στα γραφεία μας. Περπατάμε στην κάθε γειτονιά της πόλης μας, ακούμε και καταγράφουμε τα όποια τοπικά προβλήματα και τις όποιες επισημάνσεις των κατοίκων. Είμστε ένα συμπαγές και πολυσυλλεκτικό κίνημα ανθρώπων με ποικίλες απόψεις πετυχημένοι στην οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή. Είμαστε λοιπόν, ένα κίνημα ανθρώπων με αγάπη για την πόλη μας και όχι για τις καρέκλες.
ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ένα ενωτικό κίνημα αυτοδιοικούμενο, απαγκιστρωμένο απο βαρίδια, με νέες και φρέσκιες ιδέες, με γνώμονα και στόχο το ζωντάνεμα της γειτονιάς, την ασφάλεια, την καθαριότητα, τους χώρους πρασίνου, τον πολιτισμό, αλλα και πάνω απ’όλα την επαφή μαζίσας και μετεκλογικά.
Ολοι μαζί, νέες και νέοι, όλοι μαζί εμείς οι Ηλιουπολίτες πορευόμαστε δίπλα και μαζί με τον δικό μας συμπολίτη, με τον δικό μας απλό και καθημερινό άνθρωπο, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ.
Όλοι μαζί συναποφασίσαμε, τολμήσαμε, σχεδιάσαμε και κάνουμε πράξη το νέο μας ενχείρημα.
Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε μαζί μας να πάρετε και εσείς την δική σας σκυτάλη και όλοι μαζί με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ να ξεφύγουμε από το δυσάρεστο παρελθόν, να ξεφύγουμε απο τα κομματικά αγκάθια, βάζοντας και εμείς τα δικά μας χρήσιμα κομμάτια στο πάζλ της πόλης μας.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου