Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εργα και ημέρες στην Πλ.Ανεξαρτησίας

Δελτίο Τύπου

7.10.2010

Προεκλογικά έργα και «ημέρες» του κ.Αναγνώστου στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα

Στο βωμό των παραταξιακών του επιδιώξεων ο Δήμαρχος κ. Αναγνώστου 30 μέρες πριν τις εκλογές αρχίζει την καταστροφή μια ακόμα πλατείας .Αυτή τη φορά στόχος του είναι η πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα. Νωρίς σήμερα το πρωϊ συνεργεία του εργολάβου περιφράζουν την Πλατεία προκειμένου να αρχίσουν τα έργα. Μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσης ο κ.Αναγνώστου αφαιρεί , από τους γύρω καταστηματάρχες , την δυνατότητα να δουλέψουν κάπως μέχρι τις εκλογές που κατά πάγια συμπεριφορά ο κόσμος βγαίνει περισσότερο στα στέκια όπως είναι τα καταστήματα γύρω από την πλατεία.

Οι καταστηματάρχες αλλά και οι κάτοικοι βλέπουν αυτή τη βιασύνη του Δημάρχου να στρέφεται άμεσα κατά των συμφερόντων των καταστηματαρχών. Αγνοεί την ζημία που θα προκαλέσει στα καταστήματα και για καθαρά προεκλογικούς λόγους απομονώνει την πλατεία θέλοντας να μας πει πως κάνει έργα .Δεν έκανε τίποτα τέσσερα χρόνια και τώρα τρέχει να δείξει πως κάνει κάτι καταστρέφοντας την αγορά γύρω από την πλατεία.

Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ.Δημήτρη Πανταζόπουλο , καλεί το Δήμαρχο να αποσύρει αμέσως την περίφραξη και να ξεκινήσουν τα έργα αμέσως μετά τις εκλογές. Τριάντα ημέρες δουλειάς για τους επαγγελματίες της Αγίας Μαρίνας , είναι σημαντική υπόθεση στην οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι μικροεπιχειρήσεις.

Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου