Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο κόσμος θέλει λύσεις και λόγια ξεκάθαρα

ΣΗΜΕΡΑ ο κόσμος θέλει να τον κοιτάξεις στα μάτια. Θέλει να τον κοιτάξεις στα μάτια και να του πεις την αλήθεια. Την αλήθεια με λόγια απλά και ξεκάθαρα καθώς περιθώρια για νέες περιστροφές δεν υπάρχουν.
Ο κόσμος θέλει βοήθεια ώστε να απεγκλωβιστεί από λογικές άγονων και ακραίων διαμαρτυριών. Ο κόσμος θέλει λύσεις και αυτές βρίσκονται σε χώρους συμβατούς με την εξειδίκευση και την εναλλακτικότητα. Πληθώρα εναλλακτικών και διαρκή αναδιαπραγμάτευση των επιλογών μας, για να μπορούμε να επιλέγουμε εμείς το μέλλον μας και να χαράσσουμε εμείς την πολιτική που θεωρούμε κατάλληλη.
Είναι μύθος ότι ο λαός φέρεται ανεύθυνα. Ο λαός και μπορεί κάθε φορά να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και την αυτοκριτική του μπορεί και πρέπει να κάνει.

Πάμε μαζί, με τη δύναμη της συμμετοχής μας, να δημιουργήσουμε τον τόπο που αγαπάμε. Τα κομματικά χρώματα υποχωρούν, οι αντιθέσεις αμβλύνονται και οι ακραίες θέσεις απομονώνονται. Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με τη δημιουργικότητα και το πείσμα των ενεργών πολιτών του δήμου μας, με νέους ανθρώπους σε ρόλους δημιουργικούς, με τη δύναμη της γνώσης και της δουλειάς, της αισθητικής και της αρτιότητας στο σχεδιασμό, με στόχους ξεκάθαρους και ρεαλιστικούς για ισότιμες ευκαιρίες, με υπομονή, εναλλακτικές και εξειδίκευση, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ να μας δώσει ένα αύριο πιο φωτεινό, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ να μας δώσει ΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που θα αποπνέει σεβασμό, πολιτισμό και ελπίδα για τα παιδιά μας!


Με εκτίμηση
Δρ. Ειδικής Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου