Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αίσθημα ευθύνης

Ηλιουπολίτισσες-Ηλιουπολίτες
Με αίσθημα ευθύνης θα κληθούμε όλοι να εκλέξουμε τους δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο της επόμενης τετραετίας. Τα κριτήρια επιλογής είναι κάτι που βαραίνουν όλους μας, ειδικά μετά από μια στείρα δημαρχιακή περίοδο.
Το ψηφοδέλτιό μας,
Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν είναι σύνθημα, είναι η ουσία. Είναι αυτό που πιστεύουμε. Απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες που αγαπούν την πόλη, έχουν προσφέρει μέσα από μαζικούς φορείς και που θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης για το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Τον επικεφαλή της παράταξή μας , τον γνωρίζετε πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία του στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας , ως αντιδήμαρχο, ή ως πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού του δήμου. Γνωρίζετε και τις δραστηριότητές του, και το ήθος του, και την συνέπειά του και την εντιμότητά του έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε αν εκλεγεί να υπηρετήσει με επιτυχία την πόλη και τους δημότες μας.
Είναι ο Δημήτρης Πανταζόπουλος .
Η αγάπη και το πάθος του για την Ηλιούπολη , η εργατικότητά του και το αυτοδιοικητικό του πνεύμα με έκαναν να συμπορευτώ μαζί του. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δουλέψουμε , να έχουμε όραμα ώστε να κάνουμε την Ηλιούπολη ξανά μια όμορφη ελκυστική και ανθρώπινη πόλη . Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θέλω να εκλεγώ, επιθυμώ να προσφέρω. Έχω μεράκι για την Ηλιούπολη, έχω προτάσεις μπορώ να συμβάλω.
Μια υπόσχεση μπορώ να σας δώσω:
Θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ,θα είμαι κοντά σας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Η συμμετοχή σας προϋπόθεση.
ευχαριστώ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό
ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου